Selecteer een pagina

Reizen naar Egypte

Hoe heerlijk om met elkaar, in kleine groepen, te genieten van de pracht en magie van het oude land …. Ancient Khemet.

Samen met Yvon Arendsen organiseer ik jaarlijks in de maand november reizen naar Egypte. Deze reizen zijn zo samengesteld dat je alleen maar hoeft te genieten. Alles is perfect tot in de puntjes geregeld. Hieronder staan foto’s en kun je doorklikken om meer informatie te lezen over de reizen. Wees welkom!

liefs, Karin 

Rondreis langs verschillende hoogtepunten
4 – 13 november 2024 VOL

Schrijf retraite in Aswan
15 – 24 november 2024

Alle reizen worden uitgevoerd door Sycamore Travel Egypt

Yvon Arendsen woonde een werkte vele jaren in Egypte en spreekt de taal vloeiend. Leven in een magisch land als Egypte heeft haar niet onberoerd gelaten. Sterker nog, het laat je nooit meer los. Uiteindelijk heeft het tot enorme spirituele groei geleid en de ontwikkeling van haar intuïtieve vermogens en bewust-zijn. Yvon neemt graag mensen mee op reis, die zich ook geroepen voelen door Egypte, het land waar de sluiers zo dun zijn en waar zoveel oude universele kennis ligt opgeslagen. In 2023 is haar nieuwe boek verschenen ‘Daar waar ik thuis ben, leven in Egyptisch licht’. Sindsdien integreert zij het schrijven nog meer met haar andere activiteiten.

www.yvonarendsen.com

Karin Haanappel is in 1994 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht in kunstgeschiedenis en algemene letteren en houdt zich sindsdien bezig met het belichten van de vrouwelijke kant van onze (kunst)geschiedenis. The Story of Art is immers een his & her story. Naast haar onderzoek geeft Karin veel (online) lezingen en schrijft boeken. Momenteel werkt zij aan de tweede druk van haar boek ‘Het Parijs van Isis, een verborgen geschiedenis’ wat op de voet gevolgd zal worden door een boek over Ancient Khemet. Ook zal er een herdruk van haar boek ‘Herstory of Art’ verschijnen, net als haar baanbrekende biografie over de beeldhouwster Camille Claudel (1864-1943).

www.karinhaanappel.nl

© Kunstgeschiedenis Academie | Kunsthistorica Karin Haanappel | All Rights Reserved

Op alle diensten & producten zijn onze algemene voorwaarden & privacy verklaring van toepassing